Verzenden en retourneren

Verzending

Wanneer jij iets besteld, wordt jouw bestelling binnen drie werkdagen verzonden. De bestelling wordt verzonden via PostNL. Pakketjes boven de €50,- worden gratis verzonden. De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn €2,95.
Retourneren

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling. Het is dan mogelijk om het artikel binnen twee weken na aankoop terug te sturen. Het geld wordt dan terug gestort op jouw rekening.

Hoe werkt het retourneren?
Meld binnen 14 dagen na aankoop van jouw product welk artikel jij terug wilt sturen met het bijbehorende ordernummer. Stuur daarna het ongedragen artikel in de originele verpakking terug.
Bij artikelen die gedragen zijn of niet in de originele verpakking terug gestuurd worden, kunnen wij helaas geen geld terug storten.

Het retourneren van producten is op eigen risico en kosten van de klant. Wij adviseren dan ook om het retourende product aangetekend te versturen. Voeg daarbij de email toe welke u ontvangt na het invullen van de retour melding hieronder, zodat wij zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn en het geld terug kunnen storten. Na ontvangst van het retour gestuurde product, zal het bedrag (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terug gestort worden.

Retour adres:

Nola.
Markt 6
3142 GE Maassluis
Nederland

Retour Aanmelden: