Ons verhaal

Nola is een merk dat trendy, maar ook tijdloze sieraden ontwikkeld. De sieraden worden handgemaakt met hulp van verschillende maatschappelijke organisaties. Dus wanneer jij iets koopt, maak je niet alleen jezelf, jouw vriendin, moeder of collega blij, maar draag je ook nog een steentje bij aan de maatschappij. Een win-winsituatie dus!

Wanneer jij een product van Nola koopt, behoor jij officieel tot de Nola Jewels Club. Wat houdt dit in? Hoe meer jij koopt of op social media post, hoe meer exclusiviteit jij krijgt. Deze exclusiviteit bestaat uit kortingen, toegang tot speciale events en andere leuke verrassingen!

De sieraden van Nola worden niet van edel materialen gemaakt. Er wordt dan ook aangeraden de sieraden niet in contact te brengen met water om verkleuring te voorkomen.

De bestellingen worden binnen drie werkdagen bezorgd.

Tahnee Valkenburg

Hi, mijn naam is Tahnee, eigenaresse en creator achter Nola.
Het idee van Nola is ontstaan om mijn creativiteit en passie voor mode in te kunnen uiten. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe trends, stijlen en combinaties om zo de leukste fashion items te kunnen ontwikkelen en samenstellen. Dit doe ik met veel plezier en hoop daarmee dit plezier aan jou over te kunnen brengen.

Veel liefs,
Tahnee